Friday, 14 August 2009

Hej...

Hej duschen. Hej dricka en halvliter vatten rakt från kranen. Hej SL. Hej tvåfilig motorväg. Hej Konsum. Hej katterna! Hej mer teve än reklam (nästan). Hej tvestjärt i springan till balkongdörren och hejdå. Hej balkong.

Hej allihop!

3 comments:

 1. Hej själv!
  Hoppas ni har sovit gott. Det var underbart att se er igen och att få krama er och önska er välkomna hem. Av gammal vana slog jag på datorn det första jag gjorde imorse, glömde för en stund att det kanske inte skulle finnas något nytt att läsa. Men det gjorde det! Hoppas du även i fortsättningen kommer att glädja oss med dina små betraktelser här.
  Kramar

  ReplyDelete
 2. Morbror Gunnar (i Götet)14 August 2009 at 10:33

  VÄLKOMNA HEM - ÄNTLIGEN!

  Skönt att höra att ni har landat lyckligt och välbehållna på svensk mark igen, och jag förstår
  Ditt spontana utfall här ovan!!! Jag kanske skulle ha utbrustit på likansde sätt, Vanja! Hörde att Gittan o. Janne (m.fl.!?) skulle möta er, så de stod väl där på plats "hela bunten"!
  Det var väl möjligen inte röda mattan och blåsorkester också...nej!? Men nu får ni känna er hemma, och som "vanliga svenskar", tills ni möjligen kommer på fler liknannde "adventures" framöver - men ni är troligen "mätta" nu, ett bra tag, gissar jag! Men "en mindre resa till Göteborg" hoppas jag ni ändå vill göra, även om det inte blir några sex veckor kanske!Välkomna då, i så fall! Och än en gång välkomna tillbaka "to Sweden"! Yes indeed!!

  ReplyDelete
 3. Hej!!! :D Vilket underbart inlägg - nästan som en liten dikt. Vi ses i morgon <3

  ReplyDelete

Followers