Wednesday, 1 April 2009

Shame on me if you fool me once...

Aprilskämt brukar ju vara lite halvkassa och genomskinliga, men ibland är de faktiskt helgenomskinliga och asroliga! Hittade genom dn.se The Guardians aprilskämt om att de ska lägga ner papperstidningen och gå över till att enbart publicera nyheter på Twitter. Dessutom skulle de publicera hela sin 'back catalogue' på samma vis.

OMG Hitler invades Poland, allies declare war see tinyurl.com/b5x6e for more

Lysande!

DNs egna skämt om att SL skulle införa VIP-vagnar och kort var inte lika skoj. Verkade mest röra upp en debatt mellan socialister och kapitalister om huruvida det faktiskt var en bra idé.

Även om jag lagt min WoW-karriär på hyllan så smålog jag åt Blizzards aprilskämt om "Pimp my mount". Inte riktigt lika bra som MC till antika spelkonsoller, men gulligt ändå.

Så vitt jag kan se så luras inte vädret med oss idag så det blir ut i solen!

1 comment:

  1. Det är svårt att komma med bra aprilskämt nu för tiden känns det som, har inte sett eller hört nåt på länge. Det kanske bara är så att det är svårt att bli chockad i dagens samhälle. Vad hände med oskuldsfullheten!? (naiviteten?)

    Det här med handarbete, det är alltid lika kul när jag lyckas inspirera någon att skapa! Parkbänk+sol+pyssel låter såååååå härligt!

    ReplyDelete

Followers