Monday, 25 May 2009

Listornas lista.

Jag är en listmakare. Alltid när det är något som ska göras så tycker jag om att göra en lista, om det är över saker jag ska packa eller sådant jag ska ta itu med. I och med att det nu är nedräkning till vår enorma roadtrip i USA så är det mycket jag ska göra och det lär bli en del listor. Kanske borde jag skriva en lista över de listor jag ska skriva, så jag vet vart jag ska börja!

Katter ska vaccineras, väskor ska inhandlas, vi måste bära över blommorna till mamma och köpa tonvis med kattmat och kattsand så att hon har så att det räcker. Katterna bor alltid hos mamma när vi är borta (även om det inte händer så ofta) eftersom hon älskar dem nästan lika mycket som vi gör. De är även extra bra på sommaren då de håller rent på insekter och andra kryp, så det är en win-win situation. Jag måste skaffa mig ett nytt bankomatkort eftersom min magnetremsa har kackat ur. Klippa mig ska jag också göra, på Extend som vanligt.

Sedan måste vi fixa så att räkningarna betalar sig själva. Jag har inte riktigt förstått hur det går till, men tydligen kunde banken ordna det. Smidigt! Och hyrbil. Det börjar verkligen bli dags att kolla upp det nu. Och hotell i New York för de första nätterna. Allt man måste göra hopar sig! Ovanpå detta har jag min lilla b-uppsats som pockar på mitt dåliga samvete, samt att farmor fyller 80 år bara någon vecka innan vi åker.

Sanslöst!

Men snart kommer jag börja själva bloggandet från USA. Eftersom vi har en del kompisar som inte är från Sverige kommer jag skriva på engelska för deras skull. Hoppas bara att vi kommer ha tillgång till trådlöst nät så att vi även kan lägga upp bilder.

Den 30e juni smäller det!

Poster utan bilder är tråkiga, så här kommer ett klipp som jag skrattat galet mycket åt idag. Det är mycket roligare den 25e gången än den första.

1 comment:

  1. Älskar katterna lika mycket eller mer...

    ReplyDelete

Followers